Aktuális Hírek

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a vízmérőórák leolvasásának rendszerében 2013. április 1-től az alábbi változtatásokat vezetjük be:

A teljes szolgáltatási területünkön a MIVÍZ Kft. munkavállalói fogják Önöket felkeresni a mérőóra állások rögzítése érdekében. Távfűtéses lakások esetében a melegvízmérők leolvasását is a MIVÍZ Kft. végzi. Kollégáink azonosításra alkalmas, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. A mérőállás közlésével kapcsolatos elérhetőségeink megváltoznak.

A vízmérő leolvasó kollégák tevékenysége a következőkre terjed ki:

  • Vízmérők beazonosítása, mérőállások helyszíni rögzítése
  • A vízmérő plombák sértetlenségének ellenőrzése
  • Vízmérők, bekötések esetleges meghibásodásaira történő figyelemfelhívás, jegyzőkönyvezés, dokumentálás, fotók készítése

A távfűtéses lakások vízóráinak leolvasása az eddigi eljárás szerint történik. Ez azt jelenti, hogy legalább minden harmadik alkalommal (6 hónap) a vízóra leolvasását, a leolvasó kollégák részére biztosítani kell, ellenkező esetben, az önkormányzati rendelet szerinti területi átalány mennyiségét számlázzák ki.

 

A területi átalányszámlázás a személyes leolvasásig marad érvényben.

A MIHŐ Kft. a vízóra leolvasása után, a tárgyhót követő hónap­ban, a tényleges fogyasztás alapján számolja el a használati meleg víz hődíját.

Sikertelen vízmérő leolvasás esetén a kollégák értesítőt hagynak a helyszínen, melyen telefonos elérhetőséget biztosítunk Felhasználóink számára, ezzel megkönnyítve az újbóli időpont egyeztetés lehetőségét.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően továbbra is lehetőség van a számlázási ciklushoz igazodva telefonon, e-mailen, illetve az ajtókra kiírt üzenetben történő vízmérő állás közlésére. Az erre vonatkozó telefonszám és e-mail cím megváltozott az alábbiak szerint:

Telefonos bejelentés üzenet­rögzítőre: 06-46/519-346

Email cím: meroallas@miviz.hu

További információ az Ügyfél­szolgálati irodában: Miskolc, Szemere B. u. 5.

Kérjük tisztelt Felhasználóink együttműködését kollégáink munkavégzésének elősegítése és a tényleges leolvasási adatokon alapuló számlázás elősegítése érdekében.

MIVÍZ Kft.

Vízmérő leolvasóink csoportképe

 

 

 

 

 

« vissza az előző oldalra