XII. KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap

2024. 05. 13., h – 13:58

2024. május 11-én Budapesten, az Ikarus BSE Sporttelepen került megrendezésre a XII. KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap, a vízi-közmű ágazat csapatai így a MIVÍZ Kft. csapata is első alkalommal vehetett részt.

A rendezvény fővédnöke Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter volt. A kupa a résztvevő csapatok bemutatásával kezdődött, majd Latorcai Csaba közigazgatási és területfejlesztési miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár nyitotta meg a tornát.

Összesen 70 csapat vett részt a rendezvényen. A MIVÍZ 12 fős csapata megmérkőzött többek között a Magyar Államkincstár, az Agrárminisztérium és a Magyar Nemzeti Színház csapatával is. Derekasan küzdöttek, de a legjobb nyolc közé sajnos nem sikerült bekerülniük. Reméljük jövőre több idő jut majd a felkészülésre, az idei év a tapasztalat szerzésről szólt.

A foci kupán túl családi nap is volt egyben a rendezvény, a szervezők számos programmal készültek a szurkolóknak, a játékosok kísérőinek, családtagjainak. Többek közt volt 3D Rally szimulátor, KRESZ Suli, Ugrálóvár, Csúszda, 4 pályás eurobungee és gyereksátor.

A csapatnak köszönjük a derekas helytállást!

Képek
Vezérkép nem jelenik meg
Ki